Bådlån
Find et attraktivt bådlån på finansieringsoversigten.
Skal du købe ny båd, kan du finde gode tilbud på bådlån her på siden.
Middelfart Sparekasse ATTRAKTIV RENTE OG OP TIL 15 ÅRS LØBETID
At sejle er at leve. Og med en båd åbnes der for en verden af oplevelser. Det er dog de færreste, der har sparet sammen til drømmebåden. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med finansieringen. Men vi hjælper også med mere end økonomien.
Sofinans Lån penge til båd
Både har altid været dyre og det gælder uanset om du går efter de billige og brugte både, eller de helt nye modeller. På denne side kan du få gode råd til, hvordan du skaffer finansiering til din nye båd, samt få overblikket over online udbyderne.
Hos Nordea kan du låne op til 80 pct. af købsprisen på en ny eller en brugt båd. LÅN TIL NY OG BRUGT BÅD
Hos Nordea kan du låne op til 80 pct. af købsprisen på en ny eller en brugt båd samt til udstyr og havneplads.Båden skal kaskoforsikres, og som udgangspunkt betaler du lånet tilbage over 15 år minus bådens alder. Du kan vælge mellem månedlige og kvartalsvise ydelser.
Finansiering af båden

Det er de færreste, der har hele købesummen til en ny båd stående på bankbogen. Derfor er de fleste nødt til at finde en større eller mindre del af købesummen "ude i byen".

Nedenstående finder du en oversigt over, hvor der kan lånes til båden og hvordan selve handlen finder sted. Ved at klikke på hver enkelt emne får du en fyldig information og vejledning. Det er vores håb, at du ved at have læst disse emner, efterfølgende vil være bedre rustet til at optage et bådlån, når du kender mulighederne og låneproceduren. Vi har lavet en ordliste til denne sektion som et supplement og hjælp.

 Læs hele artiklenFra danskebaadejere.dk